Home > Vandentiekis, santechnika > Ką svarbu žinoti prieš įsirengiant vandentiekį?

Ką svarbu žinoti prieš įsirengiant vandentiekį?

Daugeliui gali atrodyti, kad jų naudojamas vanduo yra švarus, nes neturi abejotinos spalvos, kvapo ar skonio. Tačiau svarbu prisiminti ir atsižvelgti į tai, kad yra daugybė teršalų, kurie neturi įtakos organoleptinėms vandens savybėms, tačiau gali padaryti didelę žalą sveikatai ar buičiai. Todėl labai svarbu prieš įsirengiant vandentiekį, pasidomėti tiekiamo vandens kokybe jūsų rajone.

Ar manote, kad paprasčiau pirkti parduotuvėje parduodamą vandenį buteliuose?

Metinės išlaidos vandeniui buteliuose prilygsta geros kokybės drabužių ar apsilankymo SPA centre kainai. Naudojant jauritas.lt vandens filtravimo sistemą šios išlaidos sumažėja iki minimumo. Filtruodami vandenį sumažinsite nereikalingas išlaidas ir sutaupysite pinigų, kuriuos galėsite išleisti tam, kas jus džiugina.

Geriamasis vanduo turi būti sveikas

Gydytojų ir mitybos specialistų teigimu, geriamojo vandens nauda žmogaus organizmui yra neįkainuojama. Reguliarus jo tiekimas palengvina svorio metimą, didina energijos kiekį, teigiamai veikia šlapimo ir kraujagyslių sistemas bei odos būklę. Jis taip pat išlaisvina organizmą nuo toksinų. Vandentiekio vandens filtravimas pagerina jo kokybę. Jis užtikrina, kad jūsų vartojamas skystis aprūpintų jūsų organizmą svarbiausiais mineralais ir makro bei mikroelementais.

Vandens filtras padaro geriamą vandenį ne tik skanesnį, bet ir švaresnį, skaidresnės spalvos ir, svarbiausia, sveikesnį. Jis pašalina chloro skonį ir kvapą. Kartu su minėtuoju chloru vandenyje gali atsirasti ir kitų kenksmingų cheminių junginių – organinių priemaišų, sunkiųjų metalų, pesticidų ir herbicidų. Jie pavojingi žmogaus organizmui. Todėl taip svarbu filtruoti vandenį prieš geriant ir duodant jį vaikams.

Tai susiję ne tik su vandens sveikata

Vandentiekio vanduo labai dažnai būna „kietas“, t. y. jame yra daug mineralų. Sveikatos sumetimais tai nėra labai svarbu, tačiau vadinamasis kietasis vanduo kenkia daugeliui buitinių prietaisų – nuo kavos aparatų iki indaplovių, nuo elektrinių virdulių iki skalbimo mašinų. Kalkių nuosėdos nusėda iš vandens ir kaupiasi ant prietaisų. Jei jie nebus prižiūrimi, jų tarnavimo laikas gerokai sutrumpės, o jums teks patirti nereikalingų išlaidų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *