Home > Statybos technika, įrankiai > Unikalaus dizaino ir aukščiausios kokybės fasadai

Unikalaus dizaino ir aukščiausios kokybės fasadai

Namo fasadas yra labai svarbus akcentas, kuris prideda daug grožio. Šiuo metu vis labiau populiarėja įstiklinti namo fasadai. Tai itin modernus sprendimas, kuris jūsų namuose sukuria daugiau šviesos ir erdvės įspūdį. Norint tinkamai atlikti tokius darbus reikia kreiptis į šios srities specialistus. Lietuvoje galima rasti ne vieną kompaniją, kuri siūlo tokias paslaugas, bet pagrindas, kad viskas būtų atlikta itin kokybiškai. Vidutinių paslaugų tiekėjų nereikia sunkiai ieškoti. Tačiau, kas nori, kad namai būtų įrengti vidutiniškai. Jei norime kokybės, rekomenduojame ieškoti šios srities profesionalų ir pirkti kokybiškus produktus.

Kas yra kokybė fasado įrengime?

Jeigu gerai pagalvosite, tai suprasite, kad kokybiškas namo fasadas, tai kaip geri ratlankiai automobiliui. Priduoda daug grožio. Jeigu planuojate įsirengti įstiklintą fasadą, tuomet reikėtų pagalvoti ar galite skirti atitinkamą pinigų sumą. Toks fasadas tikrai nemažai kainuos. Juolab, kad Lietuvoje specialistų nėra itin daug, todėl tie, kas puikiai išmano savo darbą, gali pasiūlyti ir nemažas darbų atlikimo kainas. Aišku, reikia suprasti ir tai, kad namo fasadas jums tarnaus daug metų, todėl iš karto geriausia netaupyti ir ieškoti profesionalų.

Kiek kainuoja fasado įstiklinimas?

Viskas priklausys nuo jūsų namo dydžio, Natūralu, kad kuo didesnis plotas, tuo brangiau kainuos darbai. Tačiau įstiklintas fasadas atrodo įspūdingai. Jeigu jūsų namas randasi gražioje vietoje, gamtos apsuptyje, tuomet įstiklinus fasadą kiekvieną dieną galėsite džiaugtis gražiais vaizdais. Aišku viskas kainuoja. Niekas ir nesako, kad tai bus pigus sprendimas. Tokie darbai yra visuomet projektuojami statant namą. Architektas turi numatyti, kuri namo siena gali būti įstiklinta, kad tai nepažeistų namo konstrukcijos. Kuomet viskas suderinama, tuomet darbus atlieka profesionalai. Fasado įstiklinimas gali kainuoti nuo keliasdešimties tūkstančių eurų. Suprantama, kad rinksitės aukštos kokybės stiklo paketus, kurie yra pritaikyti mūsų gamtos sąlygoms. Taigi, tai kainuos. Aišku, gerai yra tuomet, kada įmonės parduodančios tokias paslaugas gali pasiūlyti  įsigyti išsimokėtinai. Juk statant namą dažnai trūksta pinigų, todėl tokia galimybė yra labai vertinama tarp klientų. Dažniausiai lizingą mokėsite tris, penkis metus. Reikia paminėti tai, kad kompanijos siūlo gana mažas palūkanas.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *